Potpisan ugovor s jednim od najboljih svjetskih menadžera

23.jpgZAGREB (01.03.2008) - Ivana Brkljačić, hrvatska rekorderka i jedna od najboljih bacačica kladiva na svijetu, potpisala je ugovor s vrhunskim sportskim menadžerom Danielom Wessfeldtom, koji se brinuo i o karijeri Kasje Bergqvist. Najpoznatiji atletski menadžer između velikog broja vrhunskih sportašica izabrao je upravo našu Ivanu, uvidjevši njezin potencijal za osvajanje olimpijske medalje u Pekingu 2008.

- Za nas u Podiumu veliki je izazov i privilegija započeti suradnju s Ivanom. Većina naših najboljih atletičara, kao što su Stefan Holm, Christian Olsson, Susanna Kallur, Kajsa Bergqvist, Andreas Thorkildsen… dolaze iz Skandinavije, ali su nam se u posljednje četiri godine pridružili i mnogi atletičari iz cijelog svijeta, poput Jelene Isinbajeve. Ivana je prekrasan dodatak toj grupi vrhunskih atletičara, vrlo je ozbiljna sportašica u kojoj vidimo veliki potencijal - izjavio je Daniel Wessfeldt.

Naša najbolja kladivašica prošle je sezone spravu bacila deset puta preko 70 metara, sudjelovala u dva finala na svjetskoj razini, oborila hrvatski rekord, te sezonu završila druga na zaključnoj World Athletic Tour listi najboljih kladivašica svijeta.

- Jako sam sretna i ponosna što je Daniel Wessfeldt, kao ime koje pripada menadžerskoj sportskoj kremi, pokazao svim skepticima da u meni vidi potencijal za vrhunske rezultate. Trenutno se na Floridi pod paskom trenera Ronalda Varge pripremam za početak sezone, u kojoj se nadam da će se moji vrhunski rezultati konačno materijalizirati.

Najveća hrvatska nagrada za sport “Franjo Bučar” već je u Ivaninim rukama, a mnogi u predstojećoj sezoni očekuju i obaranje svjetskog rekorda, te iznenađenje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008.