Klupska nagrada za najbolju seniorku u 2008. godini

dsc_0041.jpgZAGREB (14.11.2008) - Na kraju uspješne sezone Ivana Brkljačić je dobila nagradu i od svojeg kluba AK Dinamo-Zrinjevac. Hrvatskoj rekorderki u kladivu priznanje je uručio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji joj je čestitao na rezultatima u 2008. te joj zaželio još uspješniju nadolazeću godinu.

Osim Ivane Brkljačić, još su nagrađeni Andras Haklits (seniori), Marin Premeru i Sandra Perković (juniori), Marko Babić i Ivana Ćuk (mlađi juniori), te Sandy Protić i Anna Markić (kadeti), dok je najbolji trener Ivan Ivančić. Istom prigodom proglašen je i najbolji hrvatski trkač na 400 metara pod pokroviteljstvom obitelji Buljat - Varaždinac Željko Vincek.

Uz gradonačelnika Bandića, izvršnog dopredsjednika NK Dinamo, Zdravka Mamića, direktora Hrvatskog atletskog saveza, Sinišu Ergotića, predstavnike Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH te Gradskog ureda za obrazovnje, kulturu i sport, ovoj svečanosti su prisustvovali i svi članovi kluba na čelu s predsjednikom Stjepanom Oreškovićem.