Još Varaždin pa Rijeka, možda i švedski Karlstad

22.jpgBJELOLASICA (15.07.2008) - Ivana Brkljačić će ove srijede zaključiti dva tjedna udarnih priprema na Bjelolasici, kako bi što spremnija dočekala glavni događaj sezone - Olimpijske igre u Pekingu. S Bjelolasice će hrvatska rekorderka u kladivu direktno prema Varaždinu, gdje je sutra čeka Olimpijski atletski miting, i onda dalje put Budimpešte koja joj je posljednjih mjeseci stalna baza.

- Žestoko sam trenirala i moram priznati da sam umorna… Nakon lipnja u kojem sam imala puno nastupa, sada je došlo vrijeme za naporne pripreme, ali tako mora biti. U Varaždin idem zato da ne bih izgubila osjećaj za natjecanja i da ne bih imala preveliku rupu u kalendaru. Osim toga, na stadionu Slobode su uvijek vladali dobri uvjeti za kladivo i tamo sam uvijek bilježila dobre rezultate, pa se nadam da će tako biti i ovoga puta. Istina, trenutno ne osjećam da mogu predaleko baciti, ali ove godine je ionako sve podređeno Pekingu - zaključila je Ivana Brkljačić, čija disciplina kreće u 18.35 sati.

Nakon Varaždina (16. srpnja) trenutno peta kladivašica svijeta odlazi u Budimpeštu, gdje će se pripremati sve do državnog prvenstva u Rijeci (1. kolovoza), te nekoliko dana potom putuje na poprište Olimpijskih igara. U međuvremenu će možda nastupiti još i na EAA međunarodnom mitingu u švedskom gradu Karlstadu (28. srpnja)…